Over ons

Wij zijn Montor Autobedrijf. Fanatieke autoliefhebbers met een gezonde obsessie voor alles dat met auto’s te maken heeft.

Montor is begonnen met het leveren in consignatie bij verschillende bedrijven. Door de grote hoeveelheid vraag naar het leveren van specifieke auto’s besloot Montor om haar eigen deuren te openen om zo dichterbij de klant te staan. Hierdoor heeft Montor zich kunnen ontwikkelen tot een ware kennisbaken met een flinke dosis expertise op het gebied van in- en verkoop van auto’s. Montor houdt wel van een uitdaging en wilt dan ook graag een positieve bijdrage leveren aan de onvermijdelijke mobiliteitsbranche.

Missie
Kwaliteit, service en betrouwbaar.
Het assortiment aan auto’s die wij aanbieden wordt tot in de fijnste details in uitmuntende staat geleverd. Hierbij kijken wij naar het verleden en de huidige staat van de auto. Wij stellen onszelf dan ook de persoonlijke vraag; ‘’Zien wij onszelf in de auto rijden en deze aanschaffen?” Wij bieden alleen auto’s aan waar wij volledig achter staan.

Het is voor ons van cruciaal belang dat wij u helpen en adviseren in dit spannend proces. Van het vinden van de juiste auto tot aan het wegrijden uit onze showroom, wij doen ons uiterste best om u te begeleiden. Wij vinden het uitermate belangrijk dat u nog vele jaren met plezier kan genieten van uw auto.

banner montor autobedrijf 2
banner_montor_autobedrijf1
Scroll to Top